Tweede bijeenkomst | 7 juli 2022 | initiatief herontwikkeling winkelcentrum Tournoysveld

Op donderdagavond 7 juli  aanstaande organiseren wij een tweede bijeenkomst over de herontwikkeling van het winkelcentrum Tournoysveld. Tijdens deze bijeenkomst geven wij per thema aan hoe wij zijn omgegaan met de eerder opgehaalde reacties. Daarnaast nemen wij u graag mee in de schetsontwerpen voor het initiatief. Wij zijn benieuwd naar uw reactie en gaan hierover graag met u in gesprek.

De bijeenkomst vindt plaats in de Kruiskerk Woerden. Net als de vorige keer is de bijeenkomst in de vorm van een informatiemarkt, opgedeeld in thema’s. Ook werken wij weer met tijdsloten. Dat betekent dat wij u na aanmelding indelen voor een bepaalde tijdsperiode (tussen 18.00 en 21.00 uur).  Zodat wij ruimte hebben om met u in gesprek te gaan en vragen te beantwoorden.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via onderstaand formulier. Wij zien uw aanmelding graag vóór 1 juli tegemoet. Na aanmelding ontvangt u voor 7 juli een bevestiging en meer informatie over het programma en het tijdslot per e-mail*.

-> met het invullen van onderstaand formulier geeft u toestemming voor het gebruik van uw contactgegevens voor communicatie over het initiatief herontwikkeling Winkelcentrum Tournoysveld.

    *NB: Wij sturen u uiterlijk vóór 4 juli een bevestiging en meer informatie toe. Check uw spambox en markeer info@tournoysveld.nl als ”geen spam”. Heeft u 4 juli de informatie en bevestiging nog niet ontvangen? Dan kunt u bellen met het betrokken communicatiebureau Dietz Strategie & Communicatie via 030-293 43 99.